Strečink a trénink pro běžce - anatomie

Ilustrovaný průvodce zapojením svalů pro maratonskou vytrvalost a výkon

dr. Philip Striano, Lisa Purcell

Kniha nezbytná pro každého vytrvalostního běžce, zejména pro maratonce!

Kniha nezbytná pro každého vytrvalostního běžce, zejména pro maratonce!

Praktické rady pro začátečníky i pokročilé, jak se na běh připravit, základní informace o výbavě, typech terénu, prevenci a řešení nejčastějších běžeckých zranění. Jak si zdokonalit formu, úvod do maratonského tréninku a hlavně konkrétní cviky na protažení a posílení hlavních i vedlejších svalů. V zadní části naleznete sestavy cvičení podle náročnosti a požadovaného typu tréninku.

Cviky jsou znázorněny jednak fázovými fotografiemi provedení, ale každý navíc obsahuje také ilustraci cvičící postavy se zvýrazněním zapojených svalů a jejich popisy. Tento praktický průvodce vás navíc upozorní na možné chyby při provedení cviku, a vyzdvihne jeho konkrétní přínos pro zlepšení vašeho výkonu.

Dr. Philip Striano je sportovní lékař a silový a kondiční specialista. Lisa Purcell je redaktorkou a spisovatelkou zaměřující se na témata z oborů zdraví a fitness.

České vydání je připraveno ve spolupráci s časopisem Běhej.com a www.behej.com, webem nejen o běhání (hobby běh, závodní běh, běžecké tabulky, termínovka závodů s výsledky, diskusní fórum, fotky, denně nové články, běžecká setkání).

Číst více
399 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 160
Datum vydání 22.08.2016
Formát 170x243 mm
Hmotnost 0,579 kg
Jazyk čeština
Původní název Anatomy of Stretching & Training for Marathons
Původní jazyk angličtina
EAN 9788026411802
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem