Cvičení pro 50+ anatomie

Váš ilustrovaný průvodce pro sílu, hbitost a pružnost i po padesátce

Hollis Liebman

Na budování fyzičky nebo dobře vypadajícího těla není nikdy pozdě!

Udržet si nebo vylepšit fyzickou kondici po padesátce, cítit se spokojeně ve svém těle a ještě si vylepšit postavu? S touto knihou snadno!

Naleznete zde 75 cviků vybraných profesionálním osobním trenérem, které jsou doprovázeny detailním popisem a anatomickými ilustracemi svalů zapojených při provádění daného cviku.

Sety cviků jsou zaměřeny na různé části těla a podle cíle, jehož chcete dosáhnout - na ohebnost a pružnost, zlepšení výdrže, zlepšení pohybového rozsahu, posílení středu těla a posilování. V kombinaci různých setů docílíte nejen zlepšení fyzické kondice, ale také fyzického vzhledu. U jednotlivých cviků naleznete také upozornění na kontraindikace, možné chyby, stupně obtížnosti, přínos a lehčí či těžší varianta daného cviku.

Hollis Lance Liebman je redaktorem časopisu o zdravé kondici a držitelem medaile za první místo v národním šampionátu v kulturistice. K jeho hlavním úspěchům patří spolupráce se slavnými osobnostmi Hollywoodu, která mu vynesla všeobecné uznání. Více informací např. o kompletních tréninkových programech najdete na webových stránkách www.holliswashere.com.

Číst více
399 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 160
Datum vydání 24.11.2014
Formát 170x243 mm
Hmotnost 0,6 kg
Jazyk čeština
Původní název Cvičení pro 50+ - anatomie
EAN 9788026403494
Věk od 50
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem