Bezlepková, bezmléčná a bezsojová kuchařka

Pečivo, pomazánky, bramborové variace, obědy, večeře, slavnostní jídla a dezerty

Hana Čechová Šimková

I bez silných alergenů lze vařit, péct a mlsat!!!

I bez lepku, soji, mléka a dokonce i bez vajec dokážete podle této knihy připravit nepřebernou škálu vynikajících jídel pro různé příležitosti. Klasické pečivo, kynuté jahodové knedlíky, pomazánky, polévky, bramborové variace a mnoho variant ochucených bramborových kaší, hlavní chody, večeře, zmrzliny, likéry, dezerty. Nechybí tradiční jídla pro slavnostní příležitosti, jako jsou Vánoce, Velikonoce, oslavy. Autorka se přípravě jídel pro alergiky věnuje více než 20 let, vaří je celé své rodině.
249 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 104
Datum vydání 01.09.2014
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,41 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026404996
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Hana Čechová Šimková Hana Čechová Šimková

Hana Čechová Šimková


Autorka s rozmanitým spektrem tvorby někdy píše i pod pseudonymem Zuzana Čechová. Díky svým bohatým zkušenostem ze života s početnou rodinou se neuzavírá jen do jedné oblasti. Věnuje se knihám o zdravé výživě a výživě pro lidi se zdravotním omezením, knihám pro děti, ale již zabrousila také do žánru lechtivých románů.

Svou autorskou aktivitu zahájila úspěšnou kuchařkou České bezlepkové pečení, do které vložila své více než dvacetileté zkušenosti s bezlepkovým stravováním. V oboru zdravé výživy se snaží téměř každý rok vydat novou publikaci. Knihou Pohádkové nápady pro malé kutily a kuchtíky se naplno zapojila i do charitativní činnosti.

Zobrazit profil autora