Japonská akupresura

Průvodce samoléčebnou metodou

Hakuro Kotaka

Domácí masážní set

Akupresura (též refl exoterapie, refl exologie) je v Číně známa již více než 4,5 tisíce let. Jde o techniku masírování chodidel, která byla v Japonsku zdokonalena používáním dřevěného masážního kolíčku, jímž lze stimulovat i ty nejhlubší receptory. Pomocí masáže chodidel můžeme řešit až 200 nejrůznějších zdravotních potíží. Mezi její hlavní pozitivní účinky patří:

- zlepšení oběhových funkcí,

- stimulace regeneračních procesů v organismu,

- zlepšení funkce všech vnitřních orgánů,

- odstranění tělesného napětí,

- zmírnění nedostatečného prokrvování.

Příručka japonské akupresury, která se vám dostává do rukou, je přehledným a jednoduchým průvodcem akupresurními technikami, díky kterému budete schopni provádět masírování chodidel sami v pohodlí vašeho domova.

Pomocí dřevěného masážního kolíčku, který je ke knize přiložen, se postupně naučíte, jak tlačit na jednotlivé receptory tak, abyste docílili zlepšení vašeho fyzického stavu. Také masáže shiatsu, připojené na závěr knihy, vám pomohou k uvolnění tělesných partií, ztuhlých v důsledku sedavého zaměstnání. Díky jednoduchým ilustracím a srozumitelnému výkladu si osvojíte starodávnou techniku, která se v poslední době stává stále populárnější.

Číst více
229 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 80
Datum vydání 05.03.2012
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,2 kg
Jazyk čeština
Původní název Akupresura po japońsku, 2nd Edition
EAN 9788025129975
Věk od 0
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená