Zvěřinová kuchařka

Snadné a rychlé recepty

Dalibor Pačes

Více než 100 osvědčených receptů ze zvěřiny

Zvěřina, tedy maso zvěře žijící volně v přírodě, patří z mnoha hledisek k velmi kvalitním, žádaným a dnes dobře dostupným surovinám. Recepty na její úpravu se ale objevují jen sporadicky. Zmiňovaný nedostatek se pokusí napravit právě tato kniha.

V rukou držíte kuchařku, která obsahuje více než 100 osvědčených a vyzkoušených receptů na přípravu různých specialit ze zvěřiny. Recepty jsou řazeny do kapitol:

Polévky

Paštiky

Speciality z vnitřností

Guláše a ragú

Pečená zvěřina

Mletá zvěřina

Pikantní zvěřina

Omáčky

Rolády, závitky a řízky

Minutky

Recepty ze zvěřiny z drobné zvěře

Saláty a jiné recepty

Aby se v kuchařce lépe orientoval čtenář, který má k dispozici konkrétní druh zvěřiny, nechybí v závěru knihy přehledné uspořádání receptů podle druhů zvěře, z níž maso na jejich přípravu pochází.

Pokud se i méně zkušený kuchař či kuchařka bude držet navržených surovin a doporučeného pracovního postupu, zcela jistě se dopracuje ke specialitě ze zvěřiny vyobrazené u každého receptu. Pak se může s rodinou nebo přáteli při konzumaci této speciality podělit o výjimečný kulinářský zážitek.

Číst více
599 Kč Doporučená cena
V prodeji