PEACE FOOD Italská veganská kuchařka

90 úžasných receptů

Ruediger Dahlke

Ochutnejte specialitky slunné Itálie a zpestřete svůj jídelníček!

Ochutnejte specialitky slunné Itálie a zpestřete svůj jídelníček!

Další kniha z pera tohoto neúnavného autora, která navazuje na své předchůdkyně Strava pro klid v duši a Strava pro klid v duši - recepty veganské kuchyně, tentokrát v italském duchu. Naleznete zde 90 receptů na typickou italskou stravu, aniž by jednotlivé pokrmy obsahovaly cokoli živočišného původu. Lákavé fotografie dokládají, že veganská strava opravdu není nudná.

V knize naleznete:

- předkrmy – chleby s pomazánkou, saláty a kombinace syrové zeleniny, teplé chuťovky,

- první chod – polévky, těstoviny, rýže, quinou, špaldu,

- druhý chod – zeleninu (jako hlavní jídlo i jako přílohu), seitan, tofu

- dezerty – pudinky, krémy, lívance, záviny, muffiny, placičky.

Peace Food je výživa míru a pokoje. Myšlenka, kterou autor pomocí svých knih o veganské stravě předává čtenářům, je, že kdo nejí výrobky živočišného původu, ale živí se vysoce hodnotnou rostlinnou stravou, nepřispívá k utrpení zvířat, vytváří si účinnou ochranu proti nejrozšířenějším nemocem naší doby a navíc se stará o ozdravění naší planety.

Dr. Ruediger Dahlke (1951), působí od roku 1979 jako lékař a psychoterapeut, specializovaný na přírodní léčbu a homeopatii. Pořádá semináře v německy mluvící části Evropy a v Itálii. Svými knihami o výkladu klinických obrazů nemocí založil celostní psychosomatiku, která již více než 15 let nachází stále více příznivců. Jeho stěžejní díla můžete sehnat i v češtině: Nemoc jako symbol, Nemoc jako řeč duše, Princip stínu, Strava pro klid v duši, Strava pro klid v duši - recepty veganské kuchyně a další připravujeme. Autorovy stránky: www.dahlke.at

Číst více
399 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 192
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 07.09.2015
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,62 kg
Jazyk čeština
Původní název Peace Food Vegano Italiano Das Kochbuch
Původní jazyk němčina
EAN 9788026408444
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Ruediger Dahlke Ruediger Dahlke

Ruediger Dahlke


Ruediger Dahlke je německý lékař a psychoterapeut, průkopník psychosomatické medicíny, který se také intenzivně věnuje psaní knih a pořádání seminářů. V roce 2012 založil poblíž rakouského Grazu léčebně-vzdělávací centrum TamanGa. Je velkým propagátorem veganské stravy. Napsal přes čtyřicet knih, které byly přeloženy do více než dvaceti jazyků. Všímá si v nich souvislostí mezi tělem a duší, psychikou a nemocí.

Zobrazit profil autora