Elitní sniper: Vlk


Scott McEwen, Thomas Koloniar

Spoluautor nejúspěšnějšího bestselleru New York Times Americký sniper přichází s dalším strhujícím thrillerem z vojenského prostředí!

Spoluautor nejúspěšnějšího bestselleru New York Times Americký sniper přichází s dalším strhujícím thrillerem z vojenského prostředí s hlavním hrdinou odstřelovačem SEAL Gilem Shannonem.

Třetí, akcí a bojem naplněné dobrodružství z řady Elitní sniper zavádí čtenáře na vzrušující jízdu Evropou. Společníky mu na ní budou američtí vojáci, operativci ruských zvláštních jednotek, světoví vůdci – a napětí až do poslední stránky.

Poté, co je Gilova operace prozrazena vysoce postaveným zrádcem z americké administrativy, mění se lovec, pronásledující „Vlka“ – čečenského teroristu a zběhlého ruského vojenského odstřelovače – v loveného. V zájmu vyrovnání sil je Shannon nucen obrátit se na nečekaného spojence – elitního operativce ruských zvláštních jednotek. Když ale zjistí, že „Vlk“ je pouze špičkou globálního teroristického spiknutí, jehož cílem je rozvrátit americké hospodářství a destabilizovat západní svět, musí Shannon se svým týmem operativců teroristy najít dříve, než stačí své plány přeměnit ve skutečnost.

Rychlým, filmovým tempem se odvíjející příběh vrcholí osobním střetnutím Gila s odstřelovačem, který mu může být rovnocenným soupeřem. Podaří se mu přežít?

„Strhující, dech beroucí román z vojenského prostředí, který si prostě nesmíte nechat ujít.“

- Publishers Weekly, Starred Review

„Při čtení Gila a Vlka máte pocit, jako kdyby byl opsán z budoucích novinových titulků a tajných brífinků CIA. Nedokážete se od něj odtrhnout, je to adrenalinová jízda, od první do poslední stránky!“

- J. L. Bourne, autor DAY BY DAY ARMAGEDDON a TOMORROW WAR

Číst více
369 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 384
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 02.05.2016
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,611 kg
Jazyk čeština
Původní název Sniper and the Wolf
Původní jazyk angličtina
EAN 9788026410652
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Scott McEwen Scott McEwen

Scott McEwen


Scott McEwen je spoluautorem bestselleru Americký sniper. Mládí strávil ve skautu a na loveckých výpravách v Oregonu. Působí jako advokát v San Diegu v Kalifornii. Přednášel na Právnické škole Thomase Jeffersona. Absolvoval Oregonskou státní univerzitu a poté studoval a pracoval v Londýně. Spolupracuje s několika vojenskými charitativními organizacemi včetně The Navy SEAL Foundation.

Zobrazit profil autora