Slavná česká autorka osloví i čtenáře Wilbura Smitha

Fascinující román oblíbené autorky Jaroslavy Černé uchvátí strhujícím příběhem a zároveň přináší zásadní poselství: v osudu každého z nás je skrytý velký příběh a skrze jeho poznání a pochopení můžeme dojít k pocitu šťastného naplnění života.

Nedokončené věci jsou jako dokořán otevřené dveře do minulosti, bouchají ve větru a nedovolují nám radovat se z přítomnosti.

Když Jana s manželem sedí v letadle do milovaného Egypta, kde mají prožít vysněnou dovolenou, udělá se jí špatně a cítí, že musí okamžitě vystoupit. Její zmatek vzroste, když později zjistí, že jim to zachránilo život. Náhradní dovolená v Londýně přinese velká překvapení. Co znamenají její podivné stavy a vize z minulosti, které prožívá od první návštěvy Egyptské expozice Britského muzea? Co odhalí její sezení s novým přítelem, egyptologem a terapeutem Paulem?

Tanja, velekněžka bohyně Isis, nemůže své paní, královně Nitokris, povědět krutou pravdu, přestože tím riskuje svůj život. První polovina věštby je jasná a týká se samotného faraona. Jak ale pochopit druhou část proroctví?

Číst více
249 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 296
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 28.08.2017
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,53 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026415862
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Jaroslava Černá Jaroslava Černá

Jaroslava Černá


Jaroslava Černá žije v Hranicích na Moravě, kde s manželem, praktikem čínské medicíny, provozují studio Návrat jara. Zajímá se o historii, psychologii, sociologii a zaniklé civilizace. Je regresní terapeutka. Napsala již přes dvacet románů, mezi nimi např. Útesy a Sekaná s malinama, a také knihu pohádek Klárka v zahradě splněných přání. Její tvorba čerpá ze skutečného života, je inspirativní a poučná.

Zobrazit profil autora