Pravidla mozku dítěte

Nejnovější vědecké objevy pro výchovu chytrých a šťastných dětí

John Medina

Ovlivněte IQ a chování svého dítěte podle nejnovějších poznatků o lidském mozku!

Zajímá vás, jak lze ovlivnit mozek dítěte (jeho IQ a další schopnosti) životním stylem a stravou již v těhotenství matky? Víte, co můžete pro rozvoj mozku svého dítěte a pro jeho dobrý psychický vývoj udělat po dobu prvních pěti let? Chcete se naučit, jak dítě vychovávat, jak s ním jednat, jak si s ním hrát tak, abyste optimálně využili schopnosti a funkce dětského mozku?

Tento bestseller staví most přes propast mezi vědou a rodičovským přístupem. Dozvíte se v něm o nejnovějších vědeckých objevech z oblasti výchovy chytrých a šťastných dětí, přináší poznatky, které mohou doslova způsobit revoluci v rodičovství. Víte například, že nejlepší způsob, jak dostat své dítě na vysokou školu podle jeho volby, je naučit ho sebeovládání? Prostřednictvím fascinujících a zábavných příběhů nám autor objasňuje, jak se rozvíjí mozek dítěte, a co můžete udělat pro optimalizaci tohoto vývoje.

Dr. John Medina je vývojový molekulární biolog a výzkumný pracovník, autor několika bestsellerů. Působí na Lékařské fakultě Washingtonské univerzit, je ředitelem Mozkového centra pro aplikovaný výzkum učení na Seattle Pacific University. Žije v USA se svou ženou a dvěma syny.

Číst více
289 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 224
Datum vydání 29.11.2011
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,4 kg
Jazyk čeština
Původní název Brain Rules for Babies
EAN 9788025136195
Věk od 0
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená