
Opravdová bible konzervování pro každou hospodyňku.
Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť je oproti průmyslově vyráběným produktům neporovnatelná. Tato kniha vás seznámí s veškerými běžnými konzervačními metodami, které lze provést v jakékoliv domácnosti.
- Historie konzervování
- Zavařování
- Džemy a marmelády
- Nakládání do oleje, octa či alkoholu¨
- Sušení ovoce a masa
- Nakládání a uzení masa
- Mléčně kvašení
Detailní informace
Žánr
moderní kuchařky
Počet stran
224
Ke stažení
pdf
Obsah.pdf
pdf
Ukázka.pdf
Datum vydání
29.08.2011
Formát
167x225 mm
Hmotnost
0,45 kg
Jazyk
čeština
Původní název
Konservieren
EAN
9788025132616
Věk od
15
Typ
Kniha
Vazba
brožovaná, šitá nitmi