Mandaly pro děti - písmenkové


Zuzana Řezáčová Lukášková

Vybarvování spojené s relaxem a zábavným učením abecedy!

Kniha plná mandal k vybarvování i k učení abecedy! Dětem přinese zábavu a relaxaci, ale také poučení - každá mandala obsahuje písmenko!

Více než 100 mandal v této publikaci je rozděleno do tří skupin. V první části knihy naleznete mandaly s písmenkem uprostřed a kolem něj obrázky zvířátek nebo věcí na toto písmenko začínající. Ve druhé skupině jsou klasické mandaly s písmenkem uprostřed a třetí část podporuje dětskou představivost - písmenko je vždy skryté mezi obrazci. Každá stránka je opatřena perforací, takže po vybarvení si ji můžete bez problémů vytrhnout a pověsit v dětském pokojíčku.

Podnět ke vzniku písmenkových mandal a jejich používání jako doplňkový vzdělávací materiál ve školství dal ředitel základní školy v Nemyčevsi, pan Miloš Novotný.

Zuzana Řezáčová Lukášková je autorkou projektu Mandala dětem (www.mandaladetem.cz), díky kterému se mandaly postupně stávají součástí českého školství. Je také arteterapeutka, která se věnuje nejen práci s mandalou, ale také dalším expresivním terapiím. Napsala již řadu článků o mandalách a práci s nimi, vede kurzy kreslení mandal a v roce 2010 založila v Brně Centrum Mandala (www.centrum-mandala.cz).

Číst více
149 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 112
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 11.05.2015
Formát 210x297 mm
Hmotnost 0,456 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026407195
Věk od 3
Typ Kniha - omalovánky
Vazba brožovaná lepená