Jan Vojáček: Umění nemoci


Jan Vojáček, Věra Keilová

Co nám sděluje nemoc a jak znovu nalézt zdraví? Od autora bestselleru Umění být zdráv.

I lékaře někdy dostihne nemoc – v případě Jana Vojáčka šlo o banální virózu, přesto si kvůli ní začal opět klást různé otázky.

Co pro naše tělo znamená nemoc a jaké poučení si z ní vzít? Pokud jste často nemocní, sužují vás chronické potíže nebo se jen „necítíte dobře“, je na čase změnit přístup. Oblíbený představitel funkční medicíny nenabízí zázračná řešení, ale nové myšlenkové nastavení: Každý můžeme podpořit své zdraví a kvalitu života, i když jsme v těžké výchozí situaci.

Číst více
429 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 232
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 23.03.2023
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,327 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026444244
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Recenze

knihyavylety.cz - Nemoc ne jako nepřítel


„Knihu Umění nemoc bych doporučila čtenářům, které zajímá jiný pohled na zdraví a nemoc a kteří chtějí převzít zodpovědnost za vlastní život. S většinou názorů autora souhlasím a kniha mi pomohla uvědomit si, jak sama nemoci vnímám a jak můžu svůj přístup změnit. Příběhy pacientů v druhé části mě zaujaly a v některých pasážích jsem se i poznala. “

Autor knihy

Jan Vojáček Jan Vojáček

Jan Vojáček


Jan Vojáček je klasicky vystudovaný lékař, jehož životním i pracovním posláním se stalo hledání cest ke zdraví. Je průvodcem lidí na cestě k poznání zákonitostí vzniku nemocí a jejich předcházení. To vše v souladu s nejnovějšími vědeckými objevy a principy fungování lidského organismu. Jan Vojáček vytváří most mezi klasickou medicínou a medicínou personalizovanou. I proto se stal certifikovaným praktikem funkční medicíny, která mění pohled a přístup k chronickým onemocněním. Ve svém bestselleru Umění být zdráv klade otázky v dnešní době nadmíru aktuální.

Zobrazit profil autora