Chutně, česky, tradičně. Kuchařka sezónních receptů od vítězky populární pekařské soutěže.
České tradice a jídla s nimi spojená jsou bezednou studnicí inspirace. Své o tom ví i historicky první vítězka televizní soutěže amatérských pekařů Petra Burianová, pro niž jsou lokální suroviny a sezónnost základem veškerého kuchařského umu. Nahlédněte do její kuchyně a nechte se zlákat jedinečnými recepty vycházejícími z přirozeného koloběhu české přírody! Jednotlivé kapitoly kopírují střídání ročních období a doplňují je ukázky tradičních řemesel.
Chutně, česky, tradičně. Kuchařka sezónních receptů od vítězky populární pekařské soutěže.
Podobné
Detailní informace
Žánr
moderní kuchařky
Počet stran
280
Ke stažení
docx
Příloha.docx
pdf
Ukázka.pdf
Datum vydání
02.11.2020
Formát
195x250 mm
Hmotnost
1,085 kg
Jazyk
čeština
EAN
9788026433460
Věk od
18
Typ
Kniha
Vazba
vázaná s laminovaným potahem
Video
Recenze
kritiky.cz - Čtyři roční období v kuchyni
„Velké plus dávám této kuchařce za to, že obsahuje řadu zajímavostí ze života lidí. Ať jsou to Dožínky, historie perníkářství nebo jak vyrobit peroutky z husího peří. Kuchařka je doplněna bohatou fotogalerií, ze které se vám budou sbíhat sliny.“
Databazeknih.cz - Recepty pro každé roční období
... „Tak, u této knihy můžu s klidem říct, že je to nejlepší cukrářská knížka, jakou jsem za poslední tři roky držel v ruce. Fotky dech beroucí a skvostné recepty, propracované články a ukázky lidových tradic a řemesel. Opravdu velmi inspirativní, originální a nápaditá kniha, kterou nutně musíte mít doma. “ ...
rebarboraskitchen.com - Kniha, která má duši...
„Kniha Petry Burianové však není jen pouhou sbírkou receptů, tato kniha má duši! Upřímně musím říct, že Petřina kniha pro mě byla letošní velkým překvapením. Čekala jsem krásnou knihu s výbirnými recepty, ale tato kniha nakonec mé očekávání přece jen předčila.“