Bezlepková a bezmléčná dieta


Barbara A. Cichańska, Jolanta Rujner

Vynikající pečivo, zákusky a cukroví i bez lepku!

Jak žít s celiakií, nesnášenlivostí lepku, mléka či jiných potravin? Jak poznat první příznaky? Co se může stát při zanedbání léčby? Jaké vyšetřovací metody se používají a jak probíhají? Které potraviny jsou dovoleny a které zakázány? Jak změnit skladbu jídelníčku alergických dětí? Čím doplňovat vitamíny a stopové prvky, které nám vlivem diety chybějí? Jak se vyrovnat s psychickými problémy v průběhu léčby?

Odpovědi na nejčastější otázky, seznam E (přídatných látek v potravinách), legislativa v ČR a na Slovensku týkající se občanů s bezlepkovou dietou, velké množství nových zajímavých receptů na bezlepkové pečivo, zákusky a cukroví. To vše naleznete v této příručce. Kniha je vhodná také pro odbornou veřejnost, protože obsahuje také podrobnější rozbor příčin, klinických projevů a následků.

Pro české čtenáře upravila a českými potravinovými produkty doplnila MUDr. Irena Martínková a MUDr. Naděžda Petejová, lékařka interní kliniky Fakultní nemocnice s poliklinikou Ostrava-Poruba.

Číst více
139 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 108
Datum vydání 16.06.2010
Formát 148x210 mm
Hmotnost 0,18 kg
Jazyk čeština
Původní název Dieta bezglutenowa i bezmleczna, wydanie I
EAN 9788025132555
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená