
Vynikající pečivo, zákusky a cukroví i bez lepku!
Jak žít s celiakií, nesnášenlivostí lepku, mléka či jiných potravin? Jak poznat první příznaky? Co se může stát při zanedbání léčby? Jaké vyšetřovací metody se používají a jak probíhají? Které potraviny jsou dovoleny a které zakázány? Jak změnit skladbu jídelníčku alergických dětí? Čím doplňovat vitamíny a stopové prvky, které nám vlivem diety chybějí? Jak se vyrovnat s psychickými problémy v průběhu léčby?
Odpovědi na nejčastější otázky, seznam E (přídatných látek v potravinách), legislativa v ČR a na Slovensku týkající se občanů s bezlepkovou dietou, velké množství nových zajímavých receptů na bezlepkové pečivo, zákusky a cukroví. To vše naleznete v této příručce. Kniha je vhodná také pro odbornou veřejnost, protože obsahuje také podrobnější rozbor příčin, klinických projevů a následků.
Pro české čtenáře upravila a českými potravinovými produkty doplnila MUDr. Irena Martínková a MUDr. Naděžda Petejová, lékařka interní kliniky Fakultní nemocnice s poliklinikou Ostrava-Poruba.
Číst více
Detailní informace
Počet stran
108
Ke stažení
pdf
Obsah.pdf
pdf
Ukázka.pdf
Datum vydání
16.06.2010
Formát
148x210 mm
Hmotnost
0,18 kg
Jazyk
čeština
Původní název
Dieta bezglutenowa i bezmleczna, wydanie I
EAN
9788025132555
Věk od
15
Typ
Kniha
Vazba
brožovaná lepená