Díky 'fotonávodům' si v kuchyni poradí i začátečník!
Nebojte se exotiky a nechejte se zlákat kouzlem asijské kuchyně! Čínské, thajské, japonské, vietnamské a indonéské recepty pro vás budou hračkou díky podrobnému popisu ingrediencí a základních postupů. Unikátní fotografie jednotlivých fází přípravy vás spolu s praktickými radami a jasnými návody provedou všemi úskalími od přípravy surovin až po servírování. Kouskem Dálného východu na talíři jistě nezklamete žádnou návštěvu!
S touto kuchařskou knihou se podle fotografií naučíte připravovat:
- pikantní polévky: tom yum goong, miso, pho…
- dobroty mezi dva prsty a chuťovky: jarní závitky, maki suši, sašimi…
- masové pokrmy: hovězí s černými fazolemi, bun cha, vepřové tonkatsu…
- drůbeží speciality: pekingská kachna, pad thai, zelené kari…
- pokrmy z darů moře: ústřice po čínsku, kalamáry, temaki suši…
- zeleninová jídla: smažená ve wok pánvi, s tofu, s kari…
- a na závěr sladké dezerty: černá rýže, koláč se zázvorem, sorbet z liči