
Díky 'fotonávodům' si v kuchyni poradí i začátečník!
Nebojte se exotiky a nechejte se zlákat kouzlem asijské kuchyně! Čínské, thajské, japonské, vietnamské a indonéské recepty pro vás budou hračkou díky podrobnému popisu ingrediencí a základních postupů. Unikátní fotografie jednotlivých fází přípravy vás spolu s praktickými radami a jasnými návody provedou všemi úskalími od přípravy surovin až po servírování. Kouskem Dálného východu na talíři jistě nezklamete žádnou návštěvu!
S touto kuchařskou knihou se podle fotografií naučíte připravovat:
- pikantní polévky: tom yum goong, miso, pho…
- dobroty mezi dva prsty a chuťovky: jarní závitky, maki suši, sašimi…
- masové pokrmy: hovězí s černými fazolemi, bun cha, vepřové tonkatsu…
- drůbeží speciality: pekingská kachna, pad thai, zelené kari…
- pokrmy z darů moře: ústřice po čínsku, kalamáry, temaki suši…
- zeleninová jídla: smažená ve wok pánvi, s tofu, s kari…
- a na závěr sladké dezerty: černá rýže, koláč se zázvorem, sorbet z liči
Číst více
Detailní informace
Žánr
moderní kuchařky
Počet stran
256
Ke stažení
pdf
Obsah.pdf
pdf
Ukázka.pdf
Datum vydání
01.12.2009
Formát
167x225 mm
Hmotnost
0,84 kg
Jazyk
čeština
Původní název
Mon Cours de Cuisine - Basiques d' Asie
EAN
9788025124352
Věk od
15
Typ
Kniha
Vazba
vázaná s laminovaným potahem