Asijská kuchyně

Krok za krokem podle fotografií

Laura Zavan

Díky 'fotonávodům' si v kuchyni poradí i začátečník!

Nebojte se exotiky a nechejte se zlákat kouzlem asijské kuchyně! Čínské, thajské, japonské, vietnamské a indonéské recepty pro vás budou hračkou díky podrobnému popisu ingrediencí a základních postupů. Unikátní fotografie jednotlivých fází přípravy vás spolu s praktickými radami a jasnými návody provedou všemi úskalími od přípravy surovin až po servírování. Kouskem Dálného východu na talíři jistě nezklamete žádnou návštěvu! S touto kuchařskou knihou se podle fotografií naučíte připravovat: - pikantní polévky: tom yum goong, miso, pho… - dobroty mezi dva prsty a chuťovky: jarní závitky, maki suši, sašimi… - masové pokrmy: hovězí s černými fazolemi, bun cha, vepřové tonkatsu… - drůbeží speciality: pekingská kachna, pad thai, zelené kari… - pokrmy z darů moře: ústřice po čínsku, kalamáry, temaki suši… - zeleninová jídla: smažená ve wok pánvi, s tofu, s kari… - a na závěr sladké dezerty: černá rýže, koláč se zázvorem, sorbet z liči
Číst více
399 Kč Doporučená cena
Nedostupné