Léčivé pohádky pro dětskou duši


Romana Suchá

Objevuj kouzelný svět, díky kterému získáš odvahu, sílu i radost

Když otevřeš tuto knížku, objevíš říši plnou kouzel. Můžeš se vydat do čarovných skal, které se rozestoupí, když se jich dotkneš. Nebo vyšplháš po zlatém žebříku až do nebe. S Kaštánkem objevíš v aleji tajemný strom, budeš si povídat se sněhovými vločkami a stavět s nimi sněhuláka. Taky se projedeš s Hvězdičkou ve Velkém voze po noční obloze a v lese se naučíš najít skřítka Vítka.

Tato knížka je plná zázračných pohádek, které ti můžou pomoci v těžkých chvílích. Díky nim v sobě objevíš zdroje, o kterých možná ani nemáš tušení - spojí tě s vlastní silou i odvahou, pomůžou překonat strach a nejistotu. Součástí je též knížka s instrukcemi pro rodiče, která jim poradí, jak pohádky číst, zapojit se do příběhu, jak využít barevných obrázků a pracovat se sugescemi.

Číst více
329 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 128
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 31.03.2022
Formát 215x280 mm
Hmotnost 0,605 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Eva Chupíková
EAN 9788026441298
Věk od 4
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Romana Suchá Romana Suchá

Romana Suchá


Je klinická psycholožka a terapeutka. Ve svém volném čase se věnuje tvorbě pro děti – psaní knížek a cvičebnic, ale i podkladů pro didaktické hry a mobilní aplikace. Oblíbenou edici cvičebnic Pekelně snadné učení s čertíkem Kvítkem si sama ilustrovala. Knihy, které píše, se snaží obohatit o svou psychologickou zkušenost a dát jim nový rozměr. Například Léčivé pohádky pro dětskou duši využívají dětské představivosti a sugestibility pro posílení víry v sebe a vlastní schopnosti. Ke svému koníčku se dostala v době, kdy byla se svými dětmi na rodičovské dovolené a skládala pro ně různé básničky i pohádkové příběhy. Na začátku tedy nestál záměr napsat knížku, ale oživit a zpestřit hraní s vlastními dětmi. Jak sama říká, její knihy jsou testovány na dětech.

Zobrazit profil autora