Emoce jako náš životní kompas

Využití emoční inteligence v každodenních situacích

Jitka Ševčíková

Využijte svou emoční inteligenci v každodenních situacích

Emoce hrají v našem životě klíčovou roli – jakmile je pochopíme a naučíme se je podpořit, usměrnit nebo využít jejich energii, zjistíme také, jak působí na naše tělo, chování, vnímání a jak toto všechno v životě zúročit. Často nám v tom překáží potřeba emoce plně kontrolovat, sebestředná perspektiva vnímání sebe i světa, pýcha nebo i strach. Nenechat se emocemi ovládat, ale přetavit je v dovednost a plně využít to, co nám přinášejí, je na emoční inteligenci to krásné, ale zároveň poměrně obtížné.

Tato kniha vám ukáže, jak emoce poznat a jak s nimi pracovat. Najdete zde inspiraci, příběhy, otázky k zamyšlení a různé možnosti vedoucí k tomu, jak o sobě začít míň přemýšlet a víc žít s lehkostí, radostí, tvořivě, otevřeně, odvážně. Nehledejte však žádné plané filozofování, ale ani žádnou příručku. Autorka stojí nohama pevně na zemi, a tak napsala knihu praktickou, trochu autobiografickou i hodně autentickou.

Pokud po přečtení této knížky začnete dělat ve svém životě nějakou konkrétní věc jinak, podle svého srdce a pro vás žádoucím směrem, začali jste používat svůj emoční kompas.

Číst více
329 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 216
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 28.09.2023
Formát 160x230 mm
Hmotnost 0,385 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026449096
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená