Zahrady od Dany 2

Jak na problémy v zahradě

Dana Makrlíková

Známá zahradní architektka radí, jak na nejčastější problémy v zahradě

Známá zahradní architektka radí, jak řešit nejčastější problémy v zahradě

Živé ploty, trvalkové záhony, zídky, cestičky, zahradní domky či terasy. To všechno jsou témata, s nimiž se na Danu Makrlíkovou obracejí diváci jejích pořadů. Právě proto dala dohromady neocenitelného rádce, ve kterém najdete řešení nejčastějších problémů, které vás při tvorbě zahrad mohou potkat. Ryze praktické tipy pro běžné majitele pozemků doplňují profesionální fotografie, osazovací plány a přehledné grafické vizualizace. Inspirujte se i vy!

Dana Makrlíková vystudovala Českou zemědělskou univerzitu a Technickou univerzitu v Liberci. Vedle působení v médiích v roli moderátorky a editorky zpráv našla brzy uplatnění coby zahradní architektka – vrátila se tak k oblasti, kterou vystudovala. Ostatně ani na televizní obrazovce neztratila s tématem kontakt: Pro Přemka Podlahu točila reportáže a psala scénáře a moderovala i samotný pořad Receptář prima nápadů. V České televizi se podílela na vzniku pořadu Polopatě, s jeho pravidelnou rubrikou o zahradách. V roce 2021 pak realizovala cyklus Mistři zahrad pro TV Seznam.

„Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že Dana dělá zahrady celým svým srdcem a poctivě. Stejně tak poctivá a od srdce je i její druhá kniha. Našla jsem v ní spoustu konkrétních rad a tipů pro každého, kdo chce mít u domu zahradu pro radost.

A po přečtení už přesně vím, které rady uplatním v praxi – tak snad mě Dana přestane po letech prohánět, že zahradu zanedbávám.“

Štěpánka Duchková, televizní a rozhlasová moderátorka

Číst více
499 Kč Doporučená cena
V prodeji

Další tituly z řady "Zahrady od Dany"

Detailní informace

Počet stran 208
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 20.03.2023
Formát 242x222 mm
Hmotnost 0,997 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
EAN 9788026446613
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Dana Makrlíková Dana Makrlíková

Dana Makrlíková


Dana Makrlíková (*1975) se narodila v Jablonci nad Nisou. Vystudovala Technickou univerzitu v Liberci a Českou zemědělskou univerzitu v Praze. V médiích se pohybuje od roku 1993. Působila na Nově, v České televizi a na Primě, kde moderovala Zpravodajský deník. Proslavila se spoluprací s Přemkem Podlahou, s nímž tvořila náměty, scénáře a reportáže do pořadu Receptář prima nápadů. Pro Českou televizi v současnosti vytváří pořad Polopatě, v němž má pravidelnou rubriku věnovanou zahradám. V roce 2021 realizovala pořad Mistři zahrad na TV Seznam. Od roku 2008 vlastní firmu Zahrady od Dany, která se specializuje na návrhy a realizace zahrad.

Zobrazit profil autora