Encyklopedie révy vinné


Pavel Pavloušek

Unikátní encyklopedie révy vinné na českém trhu!

Pěstování vinné révy má v České republice velmi dlouhou tradici a v posledních letech se těší nebývalému rozmachu. Způsob obdělávání vinic a rovněž technologie zpracování hroznů a výroby vín se dostaly na velmi vysokou úroveň, srovnatelnou i se světovými vinařskými velmocemi. Nemalý význam má také šlechtění nových odrůd, a pestrý sortiment tuzemských vín je tak neustále doplňován jak novými odrůdami vypěstovanými v zahraničí, tak i odrůdami tuzemskými.

Naše výpravná encyklopedie vám v ucelené formě předkládá odrůdy vín dlouhodobě pěstované a registrované v České republice, nové odrůdy tuzemské i zahraniční, ale i tradiční odrůdy střední Evropy. Popisuje na 170 odrůd a obsahuje více než 650 plnobarevných fotografií. U každé odrůdy naleznete její ampelografickou charakteristiku, rady pro pěstování a samozřejmě i možnosti využití.

V knize najdou užitečné informace nejen odborníci, ale i laici se zájmem o vinařství a v neposlední řadě též milovníci vín, kterých je v naší zemi bezesporu mnoho.

Číst více
790 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 320
Datum vydání 20.11.2007
Formát 225x297 mm
Hmotnost 1,74 kg
Jazyk čeština
EAN 9788025117040
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem