
80 receptů! České i zahraniční, tradiční i autorské, obyčejné i opravdu luxusní – vždy však vaječné!
80 receptů! České i zahraniční, tradiční i autorské, obyčejné i opravdu luxusní – vždy však vaječné!
Vejce je geniální superpotravina, se kterou se dá v kuchyni vykouzlit spousta báječných pokrmů - od snídaně až po večeři - včetně polévek, dezertů a nápojů. Hromadu z nich naleznete v této knize známé české foodblogerky reBarbora´s kitchen, která umí nejen úžasně vařit, ale i fotit.
Barbora Říhová (rebarboraskitchen.com) sbírá a shromažďuje zajímavé recepty, aby je pak s drobnými obměnami předávala dál svým sledujícím na blogu i Facebooku. Miluje maso i sladkosti a protože je kreativní, umí jídla krásně naaranžovat, servírovat a případně i zabalit - proto již před časem napsala inspirující a užitečnou knihu Jedlé dárky - https://www.albatrosmedia.cz/tituly/38243420/jedle-darky-od-rebarboraskitchen/.
Číst více
Detailní informace
Žánr
moderní kuchařky
Počet stran
160
Ke stažení
pdf
Obsah.pdf
pdf
Ukázka.pdf
Datum vydání
02.04.2020
Formát
167x225 mm
Hmotnost
0,538 kg
Jazyk
čeština
EAN
9788026430780
Věk od
18
Typ
Kniha
Vazba
vázaná s laminovaným potahem