
Domácí sýry, 2. rozšířené vydání
Návody na výrobu a zajímavé recepty – naše i zahraniční
Petra Rubášová
Vyzkoušejte si výrobu vlastního sýra! Získáte úžasné dobroty a naleznete nové hobby!
Vyzkoušejte si výrobu vlastního sýra! Získáte úžasné dobroty a naleznete nové hobby!
Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky, koupit mléko, sehnat si doporučované pomůcky a přísady a pečlivě dodržovat postupy.
Vyrobíte si sýry jak s českou tradicí, tak i sýry zahraničního původu, zjistíte, jakých chyb se vyvarovat, dozvíte se, kam můžete v Evropě vyrazit na statky za sýrovou turistikou, a naleznete zde také hodně zajímavých receptů, v nichž své sýrové výrobky uplatníte.
Postupy jsou doplněny názornými postupovými fotografiemi, fotografie u receptů ve vás vyvolají chutě pustit se do díla.
Autorka Petra Rubášová žije v jižních Čechách na farmě Mlsná ovečka (mlsnaovecka.cz), společně s manželem chová ovce a mnoho dalších domácích zvířat, vyrábí domácí ovčí sýry a produkty z medu a bylinek, včelaří, provozuje agroturistiku, miluje přírodu a chození po horách. Napsala již knihy Zvířata v zahradě - pro radost i užitek, Bylinky české zahrádky a Domácí medová kuchařka.
Číst více
Detailní informace
Počet stran
160
Ke stažení
pdf
Obsah.pdf
pdf
Ukázka.pdf
Datum vydání
30.07.2018
Formát
167x225 mm
Hmotnost
0,372 kg
Jazyk
čeština
EAN
9788026420026
Věk od
14
Typ
Kniha
Vazba
brožovaná, šitá nitmi