Cvičení po porodu

Metoda Cantienica pro pevnou postavu a posílení pánevního dna

Benita Cantieni

Vraťte své tělo po porodu do původní formy!

Chcete navrátit svému tělu po těhotenství a po porodu jeho původní kondici? Chcete zpevnit svalstvo, odstranit různorodé potíže, napravit bolavá záda, zaujmout správné držení těla, zpevnit prsa a břicho? Cvičení pomocí metody CANTIENICA®, které nabízí tato kniha, vám zcela jistě pomůže. Kromě toho cvičení může přinést také řešení dlouhodobých potíží i lidem s onemocněním páteře, kloubními potížemi dolních končetin, či ženám s funkční ženskou neplodností. Velmi výrazně napomáhá také léčbě inkontinence.

Kniha je vhodná jak pro širokou veřejnost, tak pro rehabilitační pracovníky, fyzioterapeuty, instruktory fitness či porodní asistentky.

V knize naleznete:

- 36 cvičení, která navracejí tělu pevnost a vitalitu a eliminují negativní vlivy předchozího období (inkontinence, pokles dělohy, bolesti v zádech...).

- Způsob, jak posílit svalstvo pánevního dna a břicha, ale také dechová cvičení a zvláštní cviky na prsa, nohy, ramena, paže a oblast žaludku.

- Vysvětlení principů a základních pojmů metody CANTIENICA®.

O autorce:

Autorka této knihy je současně autorkou metody CANTIENICA®. Vyvinula tato cvičení pro formování postavy a držení těla jako první terapeutickou fitness metodu na světě.

Číst více
279 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Žánr mateřství
Počet stran 158
Ke stažení pdf Obsah.pdf
Datum vydání 23.02.2007
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,38 kg
Jazyk čeština
Původní název Rückbildungsgymnastik by Benita Cantieni and Karin Altpeter-Weiss
EAN 9788025114650
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená