Encyklopedie chorob a škůdců

Komplexní ochrana vaší zahrady

Kamil Hudec, Ján Gutten

Jedinečná encyklopedie na toto téma na našem trhu! Naučte se, jak ochránit svou zahradu!

Ochrana rostlin před chorobami a škůdci je důležitou a nedílnou součástí zahrádkaření a zemědělství. Tato výpravná encyklopedie předkládá v ucelené formě komplexní informace o této problematice, a to jak o prevenci, tak i o ochraně biologické a chemické. Zvláštní pozornost je věnována aplikování pesticidů a rizikům plynoucím z jejich používání. Rozsáhlá obrazová část obsahuje 600 plnobarevných fotografií znázorňujících všechny běžné a důležité choroby a škůdce v různých vývojových stadiích a na různých částech rostlin. Uvedeny jsou i choroby a škůdci, kteří se dříve na územích České a Slovenské republiky nevyskytovali.

Charakteristika jednotlivých druhů obsahuje: popis symptomů příčiny vzniku vývoj poškození prevenci a ochranu popis možností záměny s jinými chorobami či škůdci

Velmi cennou součástí knihy jsou i chemické tabulky registrovaných ochranných přípravků pro Českou i Slovenskou republiku, podávající údaje o jejich koncentraci, účinku a dávkování, a kalendář výskytu jednotlivých chorob a škůdců, který umožňuje správné naplánování ochrany.

Číst více
890 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 360
Datum vydání 14.02.2008
Formát 225x297 mm
Hmotnost 1,78 kg
Jazyk čeština
EAN 9788025117682
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem