Pod maskou stín


Veronika Vieweghová

Každý má svá tajemství. Emotivní román o nalezení cesty zpátky k sobě.

Autorkou románu, Veronika Vieweghová, již vydala úspěšnou knihu Být sama sebou. Tentokrát vypráví příběh jednoho manželství…

Všichni něco skrýváme. Všichni si nasazujeme masky, které mají ostatní přesvědčit o naší dokonalosti. Platí to i pro Teu a Tomáše, manžele a rodiče, jejichž vztah se zmítá v krizi. Tea se utvrdila v tom, že bez chyb bude jen tehdy, pokud zvládne všechny role: být skvělou manželkou, milenkou, matkou, dcerou, kamarádkou, sousedkou... Zrcadla, která si s Tomášem vzájemně nastavují, jim mohou ukázat, jací doopravdy jsou. Nastal čas, aby všechny masky spadly.

Číst více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 224
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 10.11.2022
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,415 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026444824
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Veronika Vieweghová Veronika Vieweghová

Veronika Vieweghová


Veronika Vieweghová vystudovala zdravotní školu v Ústí nad Labem. Do 20 let žila v Litoměřicích. Poté odjela pracovat do Německa jako au-pair a ošetřovatelka. S bývalým manželem, spisovatelem Michalem Vieweghem, má dvě dcery Sáru a Báru Ann. Od roku 2009 se věnuje domácímu vzdělávání, těhotenství, mateřství a osobnímu rozvoji. Založila a vedla mateřské centrum v Sázavě. V současnosti pracuje jako terapeutka, mentorka a lektorka ženských témat a vede semináře pro firmy o využití potenciálu ženského cyklu a žensko-mužského principu v byznysu. Přispívala svým články do časopisu Regenerace a Pravý domácí časopis. Se svým partnerem, podnikatelem Petrem Janem Křenem, jejich synem a s dcerami žijí v Mníšku pod Brdy.

Zobrazit profil autora