
Jak na fermentované potraviny k podpoře zdraví, silné imunity a energie
Tato knížka je pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny – ať už vlastnoručně vyrobené, anebo kupované. Dozvíte se v ní spoustu zajímavých informací, praktických tipů, pochopíte principy fermentace, objevíte spoustu nových receptů nejen na fermentované potraviny, ale také na jídla z nich. Vše co nejjednodušeji, krok za krokem, z pohodlí domova a z dostupných surovin rostlinného původu. Naučíte se experimentovat a zjistíte, že fermentace není vůbec tak složitá, jak jste si mysleli.
Tak se pojďte nadchnout a proniknout do tohoto neuvěřitelně pestrého světa možností a chutí.
Přeji vám, aby vám fermentování dělalo radost a pomohlo vám na cestě za zdravím, silnou imunitou, energií a radostí ze života.
Číst více
Detailní informace
Počet stran
208
Ke stažení
pdf
Obsah.pdf
pdf
Ukázka.pdf
Datum vydání
25.10.2021
Formát
170x243 mm
Hmotnost
0,693 kg
Jazyk
čeština
EAN
9788026438953
Věk od
14
Typ
Kniha
Vazba
vázaná s laminovaným potahem