Šok! Hrůza! Média!


HlídacíPes.org

Čeští novináři po roce 1989: od svobody k oligarchům

Média dnes doslova hýbou společností. Víte, jak se v nich orientovat? Kdo vlastní české sdělovací prostředky a jak se to odráží v jejich obsahu? Tušíte, co se odehrává v novinářském světě a kdo, jak a proč pro vás zprávy tvoří?

Světem českých novinářů vás s lehkostí a profesionálním vhledem provede redakce platformy HlídacíPes.org organizované Ústavem pro nezávislou žurnalistiku. Nahlédnete pod prsty médií investigativních i bulvárních, tištěných i elektronických, televizních i novinových. A řeč přijde i na nejdůležitější kauzy s nimi spojené.

Číst více
299 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 272
Datum vydání 11.11.2019
Formát 141x221 mm
Hmotnost 0,535 kg
Původní jazyk čeština
EAN 9788026428305
Věk od 0
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Autor knihy

HlídacíPes.org HlídacíPes.org

HlídacíPes.org


HlídacíPes.org – Žurnalistika ve veřejném zájmu je prvním projektem Ústavu nezávislé žurnalistiky. Jde o webovou publikační platformu Ústavu, na které jsou umísťovány výsledky práce kmenových i spolupracujících redaktorů. Nejedná se však o klasický zpravodajský server. Zaměřuje se především na originální pokrytí a dlouhodobé monitorování témat, která zůstávají stranou zájmu mediálního mainstreamu. Nekopíruje denní zpravodajství, nechrlí další názory na obecně známá fakta. Redakce si zakládá na originálních odhaleních a na původní, do hloubky jdoucí publicistice.

Zobrazit profil autora