Veronika Vieweghová: Být sama sebou


Veronika Vieweghová

Poznat svou hodnotu, najít vlastní cestu. Autobiografie Veroniky Vieweghové.

Člověk může snadno ztratit kontakt s vlastní podstatou, a pokud žije se slavným partnerem, platí to dvojnásob. Veronika Vieweghová si touto zkušeností prošla, aby nakonec zjistila, že by nikdy neměla zapomínat na vlastní touhy a sny. Jak prožívala dětství a dospívání, manželství, rozvod nebo těhotenství po čtyřicítce? Nejen během těchto situací nakonec přišla na to, že i v těžkých časech lze zvládnout to nejdůležitější: být sama sebou.

Veronika Vieweghová se věnuje domácímu vzdělávání, tématům těhotenství a mateřství a osobnímu rozvoji. Třináct let byla provdaná za spisovatele Michala Viewegha. Navzdory tomu, že její sen o šťastném manželství nevyšel napoprvé, nevzdala se touhy žít ve vědomých a láskyplných vztazích.

Číst více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 240
Datum vydání 20.08.2020
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,595 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026432180
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Recenze

krajskelisty.cz - Exmanželka Michala Viewegha vydala knihu, Zdeněk Svoboda


„Titul Být sama sebou je pozoruhodný a unikátní. Až takhle otevřené pojetí vlastní duše se nevidí, osobně si nevybavuji srovnatelný text. Navíc jde o rozsáhlou prózu, žádných pár stránek s radami a doporučeními. Pro mě je kniha velkým překvapením a bavit bude i chlapy, pakliže rádi čtou...“

Autor knihy

Veronika Vieweghová Veronika Vieweghová

Veronika Vieweghová


Veronika Vieweghová vystudovala zdravotní školu v Ústí nad Labem. Do 20 let žila v Litoměřicích. Poté odjela pracovat do Německa jako au-pair a ošetřovatelka. S bývalým manželem, spisovatelem Michalem Vieweghem, má dvě dcery Sáru a Báru Ann. Od roku 2009 se věnuje domácímu vzdělávání, těhotenství, mateřství a osobnímu rozvoji. Založila a vedla mateřské centrum v Sázavě. V současnosti pracuje jako terapeutka, mentorka a lektorka ženských témat a vede semináře pro firmy o využití potenciálu ženského cyklu a žensko-mužského principu v byznysu. Přispívala svým články do časopisu Regenerace a Pravý domácí časopis. Se svým partnerem, podnikatelem Petrem Janem Křenem, jejich synem a s dcerami žijí v Mníšku pod Brdy.

Zobrazit profil autora