Vyváženě kdykoliv a kdekoliv

Váš průvodce vyváženým stravováním v praxi

Sandra Schmidová

Nebuďte tlouštíci a jezte se Sandrou zdravě a vyváženě!

Chcete se stravovat zdravě, vyváženě, neomezovat se a ještě zhubnout?

Tato kniha vás naučí jíst vyváženou stravu, která zasytí, její příprava vás bude bavit, jídlo vám bude chutnat a zhubnutí bude trvalé. Navíc nebudete mít pocit, že strádáte. 67 snadných receptů s vyváženým složením živin a minerálů vám cestu za zdravým stravováním značně ulehčí a inspirativní jídelníček pro 14 dní vám pomůže na tento udržitelný způsob přejít. Tím, že nebudete hladovět a mít chutě na sladké, bude snadné u něj zůstat.

Autorka nám také ukazuje možnost zdravé volby – přináší srovnání nejčastěji kupovaných potravin, podobných výrobků, které se však liší svým složením.

Tuto komplexní příručku pro vás napsala Sandra Schmidová, výživová terapeutka z televizního pořadu Tlouštíci, naleznete ji také v poradně vyzivovaporadnabrno.cz.

Do roku 2023 již vydala tři knihy – Zdravě kdykoliv a kdekoliv, Lehce kdykoliv a kdekoliv a Fit kdykoliv a kdekoliv.

Číst více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 224
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 09.11.2023
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,648 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026449942
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Sandra Schmidová Sandra Schmidová

Sandra Schmidová


Vystudovala obor Výživa člověka na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity v Brně a od té doby se oboru aktivně a nadšeně věnuje. Její práce je jejím koníčkem již od střední školy. Po studiu si otevřela výživovou poradnu Viviente v Brně, kde se snaží vést klienty ke zdraví a spokojenosti právě díky úpravě svých stravovacích návyků a také díky celkové změně životního stylu. Podílí se na dnech zdraví ve firmách a šíří preventivní osvětu, jak se stravovat bez zbytečných extrémů. Pomáhá lidem najít udržitelnou dlouhodobou cestu. Působila také jako výživová terapeutka v 1. řadě pořadu TV Prima Tlouštíci. Své rady a tipy, inspirace recepty předává pravidelně na svých sociálních sítích. Vydala několik kuchařek (Zdravě kdykoliv a kdekoliv, Lehce kdykoliv a kdekoliv, Fit kdykoliv a kdekoliv), ve kterých se snaží ukázat, že jíst zdravě a lehce je možné z dostupných potravin a nemusí to být vůbec komplikované, ale naopak rychlé a chutné.

Zobrazit profil autora