Naplňte svou špajzku vlastnoručně připravenými domácími lahůdkami!
Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o základních způsobech uchovávání potravin (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení), ale nabídne vám také téměř 100 chutných receptů, které zahrnují jak klasické české zavařeniny, tak i postupy inspirované zahraničím. Nechybí ani praktické desatero úspěšné domácí konzervace.
• 5 konzervačních technik (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení)
• chutné recepty na konzervaci 17 druhů ovoce, 12 druhů zeleniny, 9 druhů bylinek a hub
• 10 praktických rad pro úspěšnou a bezpečnou domácí konzervaci