BTS: fankniha


Malcolm Croft

Ultimátní kniha pro každého fanouška BTS.

SONGY NA PŘEDNÍCH PŘÍČKÁCH SVĚTOVÝCH HITPARÁD, NEUVĚŘITELNÉ TANEČNÍ POHYBY, FASCINUJÍCÍ OSOBNOSTI A NEKONEČNÉ ZÁSTUPY FANOUŠKŮ – BTS JSOU VŠAK MNOHEM VÍC NEŽ JEN FENOMÉNEM K-POPU, O NĚMŽ VŠICHNI MLUVÍ.

BTS: fankniha je působivým představením nejlepší a nejzářivější jihokorejské k-popové skupiny. Dozvíte se mnoho nového o písních, choreo­grafiích i módě, které dopomohly Bangtan Boys k celosvětovému úspěchu. Kniha je aktualizována o nejnovější informace a je doplněna množstvím fotografií, které podtrhují rozmanitost osobností a talentů skupiny. Výsledek je povinnou četbou pro každého fanouška, který nemá BTS nikdy dost!

Číst více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr hudba
Počet stran 80
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 30.10.2023
Formát 210x270 mm
Hmotnost 0,506 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Kolektiv
Původní název BTS: The Ultimate Fan Book
Původní jazyk angličtina
Překladatel Thu Thao Stránská
EAN 9788026449638
Věk od 10
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Malcolm Croft Malcolm Croft

Malcolm Croft


Malcolm Croft začínal před 20 lety jako hudební publicista a poté se přes různé pozice ve vydavatelském průmyslu dostal až k vlastnímu psaní. Je autorem desítek moderních a humorných titulů od životopisů až po literaturu pro děti. Na další hromadě knih se poté podílel jako spoluautor, konzultant nebo redaktor. Jeho knihy se překládají do mnoha světových jazyků a několik z nich se stalo mezinárodními bestsellery.

Zobrazit profil autora