Jóga pro zdravé emoce a imunitu

Celostní harmonizace jógou a tradiční čínskou medicínou

Aylin Akyolová

Zlepšete své zdraví, imunitu i emoční nastavení pomocí jógy a metod celostního přístupu!

Tento praktický průvodce vás seznámí s využitím jógy a tradiční čínské medicíny, abyste s jejich pomocí mohli podpořit své zdraví a bytí. Naučíte se pracovat s čakrami a meridiány a objevíte jejich souvislosti s emocemi, pocity, částmi těla a orgány. Naleznete zde jógové pozice – ásany, přiřazené k pěti skupinám emocí a pocitů, jež příslušnou skupinu kladných emocí a pocitů podpoří a jejich negativní protipól zmírní.

Autorka v knize také popisuje přístupy staré tisíce let, které současná doba znovu objevuje – tedy význam našich emocí a úzké propojení mentální a fyzické složky člověka. A také roli emocí, kterou hrají v prožití harmonického a spokojeného života.

„Potenciál a síla, která je skrytá v každém z nás, je větší, než se domníváme.“

Je to především osobní zkušenost a poznání blahodárných účinků jógy a celostních přístupů ke zdraví a životu, jež autorce Aylin K. Akyolové změnily životní priority a hodnoty. Staly se proto součástí jejího denního

i profesního života. Jógu, hormonální jógu a poradenství provozuje v Praze, v zahraničí a také online (www.yogalinaylin.com).

Číst více
329 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 188
Datum vydání 02.09.2021
Formát 160x230 mm
Hmotnost 0,374 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026437147
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená