Domov plný nápadů


Lucie Dvořáková-Liberdová

Vkusné projekty do interiérů i exteriérů

Nebraňte fantazii v rozletu: buďte kreativní a nebojte se ukázat, co ve vás je. Jen tak budete mít doma něco originálního. Třeba dekorace, které nikdo jiný nemá, a věci, nad kterými se návštěvy s uznáním pozastaví.

Využít starou věc nebo odpad a přetvořit ho v něco krásného je výzva a krásný cíl. Vylepšete si podle projektů z této knihy svůj domov, nechte se inspirovat podrobnými návody s fotopostupy a pomocí vlastní invence ozvláštněte své bydlení doslova za pár korun. Základ každého projektu totiž tvoří buď přírodniny, nebo opotřebované předměty, nad kterými jiní už dávno zlomili hůl.

Projekty do interiérů i exteriérů zahrnují například:

* Vintage truhlík,

* Stolek s kamínkovou mozaikou

* Svítidla z kořenů

* Květináče z větví

* Šuplíkové poličky

* Borduru z víček

…a mnoho dalších.

Číst více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 120
Datum vydání 14.10.2019
Formát 210x270 mm
Hmotnost 0,718 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026427759
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Lucie Dvořáková-Liberdová Lucie Dvořáková-Liberdová

Lucie Dvořáková-Liberdová


Lucie Dvořáková-Liberdová se narodila v Havířově a vystudovala Obchodní akademii ve Vimperku. Je maminkou dvojčat a naplno se věnuje také kreativnímu tvoření, fotografování a psaní článků pro různé české i zahraniční časopisy. Je autorkou mnoha úspěšných knih, přičemž z některých se staly bestsellery. Spatřit ji můžete i na televizní obrazovce. Lucie je přesvědčená, že ze všeho se dá něco vyrobit a není nic, co by se nedalo nějak zužitkovat. Tvoření podle ní totiž nespočítá v nákupech drahých materiálů, je to svět nekonečných možností bez hranic, kde se pravý smysl skrývá v něčem docela jiném. Nejen ve své práci, ale i v životě se vždy snaží hledat způsoby, jak by to šlo a ne důvody, proč by to nešlo.

Zobrazit profil autora