Nejfake - 10 let pod maskou


Nejfake

Po 10 letech pod maskou budete mít konečně možnost pochopit, kdo je Nejfake

Už 10 let vystupuji na internetu jako Nejfake, ale můj příběh nebyl nikdy kompletní. Teprve až nyní můžete díky této knize získat poslední část mozaiky a pochopit, kým Nejfake doopravdy je. Mohl jsem o tom natočit video, mohl jsem napsat status na sociální síť, mohl jsem nahrát fotku na Instagram bez šátku… Ale já se rozhodl pro knihu. Knihu, která je tak trochu jiná než ostatní. Nejen že poznáte můj příběh, ale ten obyčejný papír můžete díky svojí představivosti přeměnit v něco jedinečného.

CO V KNIZE NAJDETE?

V knize najdete písmenka, slova, a dokonce i celé věty, které dohromady dokončí příběh jednoho obyčejného kluka, který se změnil. Možná, že se po přečtení této knihy také změníte, protože na tu není nikdy pozdě. Krom toho v knize najdete desítky kreativních úkol, které můžete a nemusíte splnit. Nikdy není jenom jedna cesta, stejně jako v životě.

CO V KNIZE NENAJDETE?

V knize určitě nenajdete lži. Snažil jsem se být upřímný. Jak sám k sobě, tak i ke všem, kteří budou tuto knihu číst. Snad proto jsem volil často obyčejná slova, protože jen ta dovedou být natolik upřímná. Jako hlas, který slýcháme v naší hlavě, ale nedovolíme mu mluvit našimi ústy.

PROČ TATO KNIHA?

Mým snem bylo napsat knihu. Mohl jsem natočit video, mohl jsem napsat status na sociální síť, mohl jsem nahrát fotku na Instagram bez šátku, ale já se rozhodl pro knihu, která je navíc trochu jiná než ostatní. Z obyčejných papírových listů můžete vytvořit díky své fantazii, myšlenkám a názorům něco osobitého a jedinečného.

TAJNÝ ÚKOL

Málokdo si přečte u knihy i tuto zadní stranu až do konce, a tak tu mám pro každého, kdo dočetl až sem, jeden tajný úkol navíc. Ustřihněte spodní roh zadní strany knihy a dejte ho člověku, který tuto knihu má také. Pokud si vás váží, i on ustřihne stejný roh knihy a dá vám ho zpět. Tento roh poté přilepte nazpět ke knize, kam patří.

Knihu napsal Adam Richtr

www.nejfake.com

23620987

Číst více
110 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 112
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 12.11.2018
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,213 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026422273
Věk od 8
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená