Nechte se zlákat pikantností a zažehněte v sobě plamen lásky k chilli!
Pálivé, pálivější, nejpálivější… ale vždy lahodné!
Chilli koření dává pokrmům říz, to vám potvrdí každý správný milovník
ostrých jídel. Chcete-li si ale pálivé tóny v jídle jaksepatří vychutnat, měli byste vědět, jak s pálivými papričkami správně nakládat – jak je vybírat, s čím je kombinovat, jak s nimi vařit a jak si je dopřávat. Naučíte se rozeznávat jeho
základní druhy a získáte i tipy na triky, jak uhasit případný požár v ústech.
Stránky této kuchařky vám nabídnou také pořádnou nálož receptů, kde se chilli perfektně snoubí s ostatními chutěmi. Budete ho pak moci zakomponovat do všech druhů pokrmů – od polévek, přes lahodné dipy a chutná hlavní jídla až po překvapivě chutné dezerty.
Nechte se zlákat pikantností a zažehněte v sobě plamen lásky k chilli!