Red Hot Chilli kuchařka


Anton Enns, Nadja Buchczik

Nechte se zlákat pikantností a zažehněte v sobě plamen lásky k chilli!

Pálivé, pálivější, nejpálivější… ale vždy lahodné!

Chilli koření dává pokrmům říz, to vám potvrdí každý správný milovník

ostrých jídel. Chcete-li si ale pálivé tóny v jídle jaksepatří vychutnat, měli byste vědět, jak s pálivými papričkami správně nakládat – jak je vybírat, s čím je kombinovat, jak s nimi vařit a jak si je dopřávat. Naučíte se rozeznávat jeho

základní druhy a získáte i tipy na triky, jak uhasit případný požár v ústech.

Stránky této kuchařky vám nabídnou také pořádnou nálož receptů, kde se chilli perfektně snoubí s ostatními chutěmi. Budete ho pak moci zakomponovat do všech druhů pokrmů – od polévek, přes lahodné dipy a chutná hlavní jídla až po překvapivě chutné dezerty.

Nechte se zlákat pikantností a zažehněte v sobě plamen lásky k chilli!

Číst více
299 Kč Doporučená cena
Nedostupné