Džungloidní zahrady od Nezkrotné zahradnice


Radka Votavová

Anglickým trávníkům už odzvonilo. Jak na rozkvetlou a soběstačnou zahradu?

Do džungloidní zahrady nemusíte jít s mačetou v ruce. Je téměř obyčejná, inspirovaná zahradami našich babiček, plná hojnosti jídla, bylin a květin. Na její tvorbu nepotřebujete žádnou školu, zvládnete to jednou ženskou silou, vlastním tempem a s lehkostí. S nohama na stole nebo tančíc rosou si můžete užívat svůj zelený domov, svůj prostor lásky.

Kniha plná informací, rad a návodů vás provede světem půdy, vody, stromů, keřů, luk, trvalek a zeleniny z pohledu ženy, která více než desítku let tvoří svou hektarovou zahradu sama, s vizí částečné soběstačnosti a trvale udržitelného způsobu života.

Nezkrotná zahradnice Radka Votavová je architektkou permakulturních zahrad – přírodních, plných zdraví a krásy. Inspiruje všechny, které v duši volá dřímající správce planety.

Vyvrací mýtus, že permakultura je slaměný binec, a z trávníkových pouští kouzlí oázy života. Podporuje všechny zahradtvůrce na jejich cestě za soběstačným rájem na zemi.

Číst více
499 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr zahrada
Počet stran 232
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 07.03.2024
Formát 195x255 mm
Hmotnost 0,838 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026451334
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Radka Votavová Radka Votavová

Radka Votavová


Nezkrotná zahradnice Radka Votavová je architektkou permakulturních zahrad – přírodních, plných zdraví a krásy. Inspiruje všechny, které v duši volá dřímající správce planety. Vyvrací mýtus, že permakultura je slaměný binec a z trávníkových pouští kouzlí oázy života. Podporuje všechny zahradtvůrce na jejich cestě za soběstačným rájem na Zemi.

Zobrazit profil autora