Boží příběhy aneb Biblické bizáry od Pastoral Brothers


Jakub Helebrant, Karel Müller

Ty nejujetější příběhy z Bible očima farářů-influencerů

Ty nejujetější příběhy z Bible očima farářů-influencerů

Věděli jste, že Noe si občas rád přihnul a vytuhnul tak, jak ho pán Bůh stvořil? Že Ónan vůbec neonanoval? Nebo že Hospodin dovolil satanovi, aby si z chudáka Jóba udělal rohožku? Jak vidno, pořádné bizáry nejsou jen výsadou moderní doby a internetu – Bible jich je plná. Všechny ty vraždy, čuňačiny a podivnosti ale mají i překvapivý přesah do současnosti. Poznejte je z různých úhlů a popřemýšlejte nad nimi s dvojicí nejpopulárnějších českých farářů!

„Kdyby křesťanský svět svolal Druhý nikajský koncil, aby přepsal Bibli pro křesťany třetího tisíciletí, Pastoral Brothers by museli sedět v jeho vedení. Křesťanství by pak možná zažilo svou novou renesanci. Je to poučné. Je to vtipné. Je to chytré a je to veskrze současné.“

Petros Michopulos,

spoluautor podcastu Kecy&Politika

Číst více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 232
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 17.04.2023
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,471 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Kabinet č 5
EAN 9788026446811
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Jakub Helebrant Jakub Helebrant

Jakub Helebrant


Jakub Helebrant se narodil v Kladně. V Lovosicích vystudoval gymnázium. Ve stejné době se stal členem Českobratrské církve evangelické, ve které se chtěl stát farářem. Proto po maturitě odešel do Prahy studovat Evangelickou teologickou fakultu. Po jejím absolvování a následné roční praxi v Praze Libni přijal místo pražského seniorátního faráře. V této funkci působí už osm let. Ve svém volném čase se věnuje sportu.

Zobrazit profil autora
Karel Müller Karel Müller

Karel Müller


Karel Müller se narodil na Vysočině v Okříškách u Třebíče. V Třebíči vystudoval Katolické gymnázium a po maturitě odešel do Prahy studovat Evangelickou teologickou fakultu. Ve stejné době se stal členem Českobratrské církve evangelické, ve které se chtěl stát farářem. Po absolvování studia a roční stáži v Benešově přijal místo pražského faráře pro mládež. V této funkci působí už čtyři roky. Karel Müller také učí křesťanství a etiku na Evangelické akademii v Praze. Jeho velkým koníčkem je horská turistika.

Zobrazit profil autora