Modelujeme bojovou techniku

Průvodce profesionálního modeláře

John Prigent

Chcete postavit dokonalý model?

- podrobný průvodce pro tvorbu a dokončování modelů bojové techniky

- stovky barevných fotografií

- podrobné stavební postupy

- nápady pro tvůrčí modelování

- odkazy na české zdroje modelářského materiálu

Jak již napovídá název, tato kniha odpovídá modelářům na otázku, jak na modely bojové techniky. Po úvodu, kde se zabývá nejzákladnějšími metodami potřebnými pro stavbu „prvního kitu“, provádí čtenáře rozmanitými dovednostmi, které potřebuje modelář znát, aby si dokázal poradit na mistrovské úrovni nejen s plastikovými stavebnicemi, ale také s fotolepty a resinovými díly nebo součástmi z bílého kovu.

John Prigent představuje svět modelů rozmanité bojové techniky v jednoduchých, snadno čtivých kapitolách, které popisují, jaké se má používat nářadí, jak pracovat s různými materiály, jakými rozličnými způsoby model nabarvit a patinovat, jak si vyrobit vlastní scénickou podložku, a uvádí mnoho dalších prvků, které tvoří proces stavby modelu. Každá kapitola je ilustrována množstvím barevných fotografií, které čtenáři umožňují, aby sledoval stavební postup krok po kroku.

Popsané zásadní techniky jsou pak předvedeny na třech detailně provedených stavbách renomovaných modelářů Steva Zalogy, Garyho Edmundsona a Nicka Corteseho, čímž je tento zásadní průvodce po světě modelů důstojně završen.

Číst více
399 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 200
Datum vydání 18.06.2009
Formát 170x243 mm
Hmotnost 0,74 kg
Jazyk čeština
Původní název Armour modelling
EAN 9788025120767
Věk od 15
Edice Modelujeme
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem