Skákej jako Vova

Jak parkour změní tvůj život

Vladimir Koldaev, Michaela Tučková

Parkour od A do Z se známým profesionálním freerunnerem

Parkour od A do Z se známým profesionálním freerunnerem

Vova je ztělesněním Russian Power – po příchodu z malého ruského města do Prahy se vypracoval mezi světovou parkourovou špičku, založil vlastní značku parkourových doplňků a oblečení a po vážném zranění se dokázal zase dostat do formy. Chceš poznat jeho celý příběh? Sám Vova ti ted‘ prozradí, jak se dostal k parkouru a v čem mu změnil život. Také ti ukáže, jak s tímhle skvělým sportem začít. S jeho komiksově laděnými tutoriály objevíš kouzlo parkouru i ty!

Číst více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 208
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 14.10.2021
Formát 170x243 mm
Hmotnost 0,59 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026438427
Věk od 8
Typ Kniha
Vazba měkké desky z kartonu

Autor knihy

Vladimir Koldaev Vladimir Koldaev

Vladimir Koldaev


Vladimir Koldaev je ve světě parkouru a freerunningu známý pod jménem Vova. Do Prahy se přestěhoval z malého ruského města a hned zapadl mezi místní parkouristy. K parkouru přešel po počáteční gymnastické průpravě a v Praze se postupně spojil s několika parkourovými týmy, v nichž se věnoval tréninku parkouru. Po vážném zranění se dokázal znovu dostat do výborné formy a vrátil se mezi světovou špičku. Úspěšně se zúčastnil mnoha soutěží a jamů po celém světě. Vova pořádá parkourové campy, založil vlastní značku parkourových doplňků i oblečení a pravidelně zveřejňuje videa na svém YouTube kanálu. Jeho velkým koníčkem je cestování.

Zobrazit profil autora
Michaela Tučková Michaela Tučková

Michaela Tučková


Michaela Tučková pochází z jižní Moravy, kterou si pro její letní teploty, srdečné obyvatele a rozsáhlé lány vinohradů zamilovala. Vztah ke knihám má již od dětství, konkrétně od chvíle, kdy dostala za vysvědčení první díl Harryho Pottera, a tak začala její cesta fantastickým světem knih. Volné chvilky ráda tráví se sklenkou Tramínu červeného v hamaku s nějakou dobrou knihou nebo na cestách se svým australským ovčákem Currym při objevování krásy české krajiny. Živí se jako literární redaktorka či jazyková korektorka.

Zobrazit profil autora