Levandulové a květinové tvoření


Lucie Dvořáková-Liberdová

Inspirujte se a vytvářejte půvabné květinové dekorace. Nejkrásnější voňavé projekty čekají, až jim vdechnete život.

Rádi byste zkusili tvořit něco nového? Máme pro vás jedinečný tip - voňavý, kreativní a zábavný.

Inspirujte se levandulí a dalšími květinami všude kolem a naučte se z nich vyrábět nejrůznější dekorace. Nebo zkuste vytvořit své vlastní květy z nepřeberného množství materiálů, které se nabízí, a vykouzlete ozdoby v provensálském vintage stylu.

Jak na to, vám poradí autorka bestsellerů Lucie Dvořáková-Liberdová ve své nové knize. Naučíte se, jak květiny uchovat ve vosku, v oleji či v mýdlové nebo modelovací hmotě. Jak je zakomponovat do pletiva, větví nebo nalepit na sklo, kde budou doslova zářit v paprscích slunce. Květiny můžete ušít i ze zbytků látek či vyrobit ze stuh nebo papíru. A skutečnou lahůdkou jsou dechberoucí průhledné růže, jež vypadají jako opravdové. Všechny postupy jsou opět provázeny podrobným popisem a množstvím fotografií, nechybějí ani potřebné šablony.

Tak vzhůru do toho, ty nejlepší voňavé projekty čekají, až jim vdechnete život.

Číst více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 120
Datum vydání 20.09.2021
Formát 210x270 mm
Hmotnost 0,726 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026437314
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Lucie Dvořáková-Liberdová Lucie Dvořáková-Liberdová

Lucie Dvořáková-Liberdová


Lucie Dvořáková-Liberdová se narodila v Havířově a vystudovala Obchodní akademii ve Vimperku. Je maminkou dvojčat a naplno se věnuje také kreativnímu tvoření, fotografování a psaní článků pro různé české i zahraniční časopisy. Je autorkou mnoha úspěšných knih, přičemž z některých se staly bestsellery. Spatřit ji můžete i na televizní obrazovce. Lucie je přesvědčená, že ze všeho se dá něco vyrobit a není nic, co by se nedalo nějak zužitkovat. Tvoření podle ní totiž nespočítá v nákupech drahých materiálů, je to svět nekonečných možností bez hranic, kde se pravý smysl skrývá v něčem docela jiném. Nejen ve své práci, ale i v životě se vždy snaží hledat způsoby, jak by to šlo a ne důvody, proč by to nešlo.

Zobrazit profil autora