
Pomozte svých dětem zmírnit potravinové alergie nebo se jim úplně vyhnout!
Trpí vaše dítě potravinovou alergií?
Pokud se donedávna tvrdilo, že bychom měli děti od potravinových alergenů chránit co nejdéle, tak nejnovější klinické výzkumy ukazují pravý opak.
Tajemství spočívá v postupném řízeném a opatrném přijímání alergenů v potravě, takže se s nimi tělo může pomaličku seznámit a zvyknout si na ně.
Namísto vyhýbání se vajíčkům, ořechům, mléku, lepku a dalším alergenům, se doporučuje zavádět alergeny do stravy dětí co nejdříve, velmi opatrně a často, alespoň po dobu prvních pěti let života. Tento postup přijal a doporučuje také americký Státní zdravotní ústav a další významná lékařská sdružení.
V knize najdete:
Srozumitelný přehled výzkumu v oblasti prevence a léčby potravinových alergií
Praktický návod, jak pomoci svým dětem vyhnout se celoživotnímu boji s potravinovými alergiemi
70 jednoduchých a lahodných receptů, které vám pomohou zařadit potravinové alergeny do stravy vašich dětí
Recepty rozdělené podle alergenů a také podle věku dětí (od kojenců až po předškolní děti)
Podporu v situaci, která může být pro celou rodinu velmi obtížná
Když byla dceři Robin Nixon Pompové diagnostikována silná alergie na určité potraviny, vyhledala Gideona Lacka, lékaře, který se zabývá klinickým výzkumem prevence a léčby alergií v londýnské nemocnici. Doktor Lack se ujal její dcery a později i synů a pomohl celé rodině vystoupit z koloběhu alergických reakcí a strachů z toho, že dítě někde sní normální jídlo. A Robin nyní podobně může pomoci vám a vašim dětem.
Číst více
Detailní informace
Počet stran
224
Ke stažení
pdf
Obsah.pdf
pdf
Ukázka.pdf
Datum vydání
25.01.2018
Formát
167x225 mm
Hmotnost
0,38 kg
Jazyk
čeština
Původní název
Allergy free Kids
Původní jazyk
angličtina
EAN
9788026417941
Věk od
14
Typ
Kniha
Vazba
brožovaná lepená