Propadlíci


Petr Heteša

Od autora bestsellerových knih Zajatci Minecraftu a Vetřelci z Minecraftu

Od autora bestsellerových knih Zajatci Minecraftu a Vetřelci z Minecraftu

Tunely, katakomby, hrobky, hladomorny a v nich čarodějové, vlkodlaci, astrokočky a stínopýři. To je prostředí, do kterého se díky nezdařenému magickému rituálu propadne část školy a s ní Tomáš s několika přáteli. Současně s tím se ovšem do stejného prostoru propadne část astrální školy s démonkou Chinookou a jejími několika spolužáky. Obě skupiny se spojí, aby našly cestu zpátky, což ale není vůbec jednoduché a mnohdy se ocitají v situacích připomínajících děsuplný horor. Proti nim totiž stojí síla z cizí astrální sféry, která si s nimi chce ošklivě pohrát a neváhá k tomu použít vlkodlaky a jiná nepozemská zvířata s velice ostrými zuby.

Dobrodružný akční příběh autora knížek Zajatci Minecraftu a Vetřelci z Minecraftu vtáhne čtenáře do děje tak, že se od něj neodtrhne dřív, než jej dočte.

Číst více
199 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 272
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 07.12.2015
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,356 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Petr Heteša
Řady Minecraft
EAN 9788026409526
Věk od 10
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor knihy

Petr Heteša Petr Heteša

Petr Heteša


Petr Heteša je autor více než dvaceti knih pro dospělé a mládež. Tento nadaný architekt a designér je jedním ze zakladatelů českého kyberpunku a vybudoval si silnou pozici především na poli českého sci-fi thrilleru. Jeho příběhy se odehrávají v nepříliš vzdálené budoucnosti a mixují akční noir detektivky psané chandlerovským stylem se světem zahlceným vyspělými technologiemi. Autorova první kniha pro děti Zajatci Minecraftu se stala nejprodávanější knihou roku. Za své povídky získal v letech 2001 a 2002 cenu Karla Čapka. V roce 2016 obdržel cenu České akademie SFFH (Science fiction, fantasy a horor) v kategorii nejlepší původní povídka (Psí oči).

Zobrazit profil autora