Šperky z FIMO hmoty


Monika Brýdová

Nebude to žádná dřina, ozdobte se šperkem z Fima!

Pracujete rádi s FIMO hmotou a chcete načerpat novou inspiraci? Toužíte po originálním šperku? Nezáleží na tom zda jste začátečník nebo pokročilý, pokud odpovíte alespoň jedenkrát ano, pak je tato kniha přesně pro vás. Již tradičně se seznámíte s použitými materiály a technikami a poté se již můžete pustit do výroby 23 nápaditých šperků – náhrdelníků, náramků, přívěsků a náušnic – které potěší vaše oko i tvůrčího ducha. Všechny postupy jsou srozumitelně popsány krok za krokem a doprovázeny bohatou fotografickou přílohou.

Monika Brýdová(*1969)

Původní profesí sice ekonomka, ale již mnoho let se věnuje svému největšímu životnímu koníčku – volné kreativní tvorbě. Své nápady zpracovává do článků pro časopisy, představuje je v pořadu Rady ptáka Loskutáka a také na svých internetových stránkách, kde týden co týden přidává nové inspirace pro tvořivé. Své zkušenosti předává dále prostřednictvím kurzů, které pořádá po celé republice.

Číst více
249 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Žánr řemesla
Počet stran 104
Datum vydání 20.02.2012
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,45 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026400172
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Monika Brýdová Monika Brýdová

Monika Brýdová


Monika Brýdová mnoho úsúěšných hobby titulů, mezi které patří například knihy o práci s FIMO hmotou, práce s textilem nebo výroba svíček. Od roku 2002 spolupracuje s  pořadem Rady ptáka Loskutáka na TV Nova, kam přispívá náměty. Některé také sama prezentuje na obrazovce. O své nápady se dělí i s  posluchači Českého rozhlasu České Budějovice v  pořadu Dámská jízda, svůj sloupek má i v Jihočeském Deníku. Dvakrát ročně připravuje velkou Výstavu Kreativity v Praze a svůj um předává i na kurzech kreativní tvorby po celé republice. Je šťastnou matkou syna a dcery a babičkou vnučky.

Zobrazit profil autora