Upečeno s láskou


Iva Trhoňová, Ludmila Gottwaldová

Nic neprovoní domov tak, jako s láskou upečené pečivo

Pekařina je staré voňavé řemeslo, které dnes s radostí opět objevujeme. Ponořte se do světa domácího pečení a s ním spojených tradic. Upečte si kváskové pečivo v troubě, domácí pekárně či v remosce. Autorky pro vás s láskou připravily knihu plnou receptů nejen na chleba, ale i na křupavé rohlíky, bulky, dalamánky… Vše doplnily i trochou teorie, díky které zvládnete připravit kvásek, zjistíte informace o surovinách i pomůckách a mnoho dalšího.

Číst více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 264
Datum vydání 04.02.2019
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,765 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026423973
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Iva Trhoňová Iva Trhoňová

Iva Trhoňová


Neřadí se ke spisovatelům, ale s úsměvem o sobě říká, že je pečící manželka, matka a babička. Vyzkoušené i vlastní recepty, postřehy a postupy vkládá na své stránky Pekárnománie, podle kterých byla pojmenovaná její první kniha z roku 2011. V nakladatelství CPress vydala knihu Ruce v mouce, v níž obsáhla pečení nejen s droždím, ale i s žitným kváskem, a která se stala bestsellerem. Svoje texty a recepty sepisuje s upřímným přáním, aby se lidem pečení líbilo, bavilo je a povedlo se jim – začátečníkům i těm pokročilým.

Zobrazit profil autora
Ludmila Gottwaldová Ludmila Gottwaldová

Ludmila Gottwaldová


Sama o sobě říká, „jsem všechno, jen ne dokonalá“. Dnes na plný úvazek manželka, matka a babička, ale taky zapálená pekařka, kuchařka, velká čtenářka, zahradnice, pečovatelka a chovatelka různé drobné zvířeny. Původně zdravotní sestra s 15letou praxí v ordinaci, ale v životě pracovala ledaskde. Nesnáší pokrytce, lháře, rybí tuk, zubaře, stát na jedné noze a tvářit se, že jí to nevadí. Spoluautorka knihy Upečeno s láskou.

Zobrazit profil autora