Úvod > O nás > Zprávy z redakce > Domácí řeznická kuchařka má ocenění!

Domácí řeznická kuchařka má ocenění!

07. 12. 2016

Oblíbeným vánočním dárkem bývají bezesporu nejrůznější kuchařské knihy, ostatně kdo by neměl rád dobré jídlo! Přinášíme vám tip na tu nejlepší kuchařku, která vám zaručeně pošimrá chuťové buňky... Kuchařka, kterou nelze nedoporučit, získala ocenění Nejlepší surovinová kuchařka za rok 2016 na festivalu Znojemský hrozen .

Domácí řeznická kuchařka a jak její název napovídá, na své si v ní přijdou především milovníci masa. Kniha je totiž plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak na to, zde najdete také. Navíc zde naleznete kapitolu, jak si postavit domácí udírnu a návod na uzení domácích výrobků, a také kapitolu s velmi starými zabijačkovými recepty.

Zprávy z redakce

16. 02. 2018

Svět Jana Švankmajera v knize

Ponořte se do obrazotvorného světa legendy české kinematografie... Ponořte se do stránek knihy,... [více]

12. 12. 2017

Léna Brauner a její Vánoční besídka!

Předvánoční páteční odpoledne spojené s křestem deníku 7 let den po dni s Lénou Brauner [více]