Úvod > Vydali jsme > Kuchařky > Domácí sýry, 2. rozšířené vydání

Domácí sýry, 2. rozšířené vydání

Návody na výrobu a zajímavé recepty – naše i zahraniční

Vyzkoušejte si výrobu vlastního sýra! Získáte úžasné dobroty a naleznete nové hobby! Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky, koupit mléko, sehnat si doporučované pomůcky a přísady a pečlivě dodržovat postupy. Vyrobíte si sýry jak s českou tradicí, tak i sýry zahraničního původu, zjistíte, jakých chyb se vyvarovat, dozvíte se, kam můžete v Evropě vyrazit na statky za sýrovou turistikou, a naleznete zde také hodně zajímavých receptů, v nichž své sýrové výrobky uplatníte. Postupy jsou doplněny názornými postupovými fotografiemi, fotografie u receptů ve vás vyvolají chutě pustit se do díla. Autorka Petra Rubášová žije v jižních Čechách na farmě Mlsná ovečka (mlsnaovecka.cz), společně s manželem chová ovce a mnoho dalších domácích zvířat, vyrábí domácí ovčí sýry a produkty z medu a bylinek, včelaří, provozuje agroturistiku, miluje přírodu a chození po horách. Napsala již knihy Zvířata v zahradě - pro radost i užitek, Bylinky české zahrádky a Domácí medová kuchařka.

[více]
  • Skladem
  • 269 Kč
  • Informace
  • Ke stažení
  • Recenze

Informace

Autor: Petra Rubášová
Žánr: moderní kuchařky, zdravé kuchařky
Datum vydání: 26. 07. 2018
EAN: 9788026420026
Formát: 167 x 225 mm brožovaná, šitá nitmi

Pro čtenáře od: 14 let
Jazyk: čeština
 

Ke stažení

Název souboru Typ Souboru Velikost
Obálka.jpg 1.91 KB
Obálka.jpg 1.91 KB
 

Recenze

K této knize není zatím žádná recenze.

Přidej recenzi

Vaše recenze bude zveřejněna až po schválení. Všechna pole formuláře jsou povinná.

 
 

O nás

Nakladatelství CPress pružně reaguje na vzrůstající popularitu oborů v oblasti odborné a populárně-naučné literatury. Systematicky tak rozšiřuje svou knižní nabídku zejména v oblastech knížek pro nejmenší, cestování, historie a military, hobby, auto-moto, zdraví a životní styl, příroda a zahrada, umění a kultura a technika a věda... [více]


Tento web používá pro svoji funkčnost, analýzu návštěvnosti a nástroje marketingu soubory cookies. ZOBRAZIT DETAILY Rozumím