Úvod > Vydali jsme > Kuchařky > Domácí řeznická kuchařka

Domácí řeznická kuchařka

Tradiční recepty z vepřového, hovězího a skopového

Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak na to, zde najdete také. Navíc zde naleznete kapitolu, jak si postavit domácí udírnu a návod na uzení domácích výrobků, a také kapitolu s velmi starými zabijačkovými recepty. Tato kniha je novým, aktualizovaným vydáním klasické Řeznické kuchařky autora Josefa Dušátka z roku 1991. V říjnu 2016 tato kniha získala ocenění "Nejlepší surovinová kuchařka za rok 2016" na festivalu Znojemský hrozen.

[více]
  • Skladem
  • 299 Kč
  • Informace
  • Ke stažení
  • Recenze

Informace

Autor: Josef Dušátko
Žánr: moderní kuchařky
Datum vydání: 13. 01. 2016
EAN: 9788026409953
Formát: 167 x 225 mm vázaná s laminovaným potahem

Pro čtenáře od: 15 let
Jazyk: čeština
 

Ke stažení

Název souboru Typ Souboru Velikost
Obálka.jpg 1.91 KB
Obálka.jpg 235.83 KB
 

Recenze

K této knize není zatím žádná recenze.

Přidej recenzi

Vaše recenze bude zveřejněna až po schválení. Všechna pole formuláře jsou povinná.

 
 

O nás

Nakladatelství CPress pružně reaguje na vzrůstající popularitu oborů v oblasti odborné a populárně-naučné literatury. Systematicky tak rozšiřuje svou knižní nabídku zejména v oblastech knížek pro nejmenší, cestování, historie a military, hobby, auto-moto, zdraví a životní styl, příroda a zahrada, umění a kultura a technika a věda... [více]


Tento web používá pro svoji funkčnost, analýzu návštěvnosti a nástroje marketingu soubory cookies. ZOBRAZIT DETAILY Rozumím